Transport moloz la saci sau vrac cu utilitare de trei tone-jumate din orice cartier al orasului. Putem oferi transport deseuri pe toata suprafata orasului Bucuresti, la cel mai bun pret.

Fie ca demolati sau amenajati un apartament noi va oferim o solutie completa si la indemana. Va punem la dispozitie dubele noastre de carat impreuna cu muncitori care va asigura cobararea in duba a molozului/gunoaielor.

Prestam servicii de evacuare si transport moloz in Bucuresti la preturi ieftine/avantajoase.

Indiferent ca este vorba de mobilier/alte bunuri pe care nu le mai doriti in casa dvs sau aveti nevoie de transport deseuri la saci, materiale de constructii ramase,suntem alegerea potrivita, oferind clientilor nostri conditii de transport molozavantajoase.

Preturile pentru serviciile transport moloz prestate sunt avantajoase si accesibilepentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului.

Nu stiti cum ar trebui sa se desfasoare in proces de transport moloz realizat de o echipa de specialisti in domeniu? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Pentru oferte si detalii suplimentare trebuie doar sa ne contactati.